Száguldó autó motorháztetőjéről hívta a rendőrséget

444 Hírlevelek
Hírleveleink házhoz visznek mindent, amit tudni kell.

Dél-Floridában rögzítettek egy drámai videót: egy férfi egy gyorsan hajtó autó motorháztetőjén kapaszkodik, kezében telefonnal. A felvételt egy másik autós készítette, és már előkerült a segélyhívás is, amit a potyautas bonyolított az autóról. Az eset vasárnap este történt Miami közelében - erről a CBS írt. 

A hatóságok azóta közzétették a segélyhívást is, és hallható, ahogy a férfi azt mondja, veszélyben van az élete. „Egy autó tetején vagyok, és valaki vezeti közben” - mondja a halálra rémült férfi. A kocsit egy nő vezette, a férfi pedig folyamatosan könyörgött neki, hogy álljon meg. A teljes felvétel alább meghallgatható.

Mint kiderült a sofőr és a férfi együtt élnek, de a kapcsolatuk már hónapokkal ezelőtt véget ért. A férfi azt állítja, azért ugrott a kocsira, mert ő is épp használni akarta, a nő viszont állítja, rengeteg ideje lett volna leszállni róla. A nő ellen vádat emeltek gondatlan veszélyeztetésért.


444 MAKRO a Kör tagjainak

A 2018‑as választások titkos tárgyalásainak története.

Megnézem
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.