Száguldó autó motorháztetőjéről hívta a rendőrséget

külföld
2018 június 29., 10:28
comments 123

Dél-Floridában rögzítettek egy drámai videót: egy férfi egy gyorsan hajtó autó motorháztetőjén kapaszkodik, kezében telefonnal. A felvételt egy másik autós készítette, és már előkerült a segélyhívás is, amit a potyautas bonyolított az autóról. Az eset vasárnap este történt Miami közelében - erről a CBS írt. 

link Forrás

A hatóságok azóta közzétették a segélyhívást is, és hallható, ahogy a férfi azt mondja, veszélyben van az élete. „Egy autó tetején vagyok, és valaki vezeti közben” - mondja a halálra rémült férfi. A kocsit egy nő vezette, a férfi pedig folyamatosan könyörgött neki, hogy álljon meg. A teljes felvétel alább meghallgatható.

Mint kiderült a sofőr és a férfi együtt élnek, de a kapcsolatuk már hónapokkal ezelőtt véget ért. A férfi azt állítja, azért ugrott a kocsira, mert ő is épp használni akarta, a nő viszont állítja, rengeteg ideje lett volna leszállni róla. A nő ellen vádat emeltek gondatlan veszélyeztetésért.

link Forrás


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.