Úgy néz ki, a politikus barátok hamar elengedik Kuna Tibor kezét

POLITIKA
2018 június 29., 20:03
comments 150

Szijjártó Péter külügyminiszter 2015-ben a 444-nek adott interjújában még barátjának nevezte Kuna Tibort, akiből a kormány kedvenc kommunikációs vállalkozója lett. Kunáról ma reggel írtuk meg, hogy adócsalás miatt vádat emelt ellene az ügyészség, és letöltendő szabadságvesztést kérnek, miközben cégei az elmúlt években sok milliárd forintért dolgoztak az államnak.

Az RTL híradója megkereste az ügyben a kormányt és Szijjártót is. A kormánytól azt válaszolták nekik, hogy Kuna ügyében nincs jogerős ítélet, így a bírósági eljárás nem érinti a szerződéses viszonyt (amit egyébként múlt héten váratlanul felmondtak közbeszerzési szabálysértésekre hivatkozva) Szijjártó viszont írásban annyi közölt a híradósokkal, hogy

„Minden felnőtt ember a saját cselekedeteiért felelős.”

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.