Hiába egyenlített Portugália, Cavani újabb gyönyörű góljával megint vezet Uruguay

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem
Cavani két góljával megy UruguayFotó: ODD ANDERSEN/AFP

Nagy meccs van Szocsiban, a második nyolcaddöntőn, a félidő derekán 2-1-re megy Uruguay Portugália ellen. 1-0-s uruguayi vezetésnél, az 55. percben Bernardo ment el a jobb szélen, majd Adrien Silva lövés szögletre pattant. Kisszögletet végeztek el a portugálok, a beérkező labdát pedig Pepe fejelte a kapu közepébe. 

De hiába maradtak támadásban a portugálok, ismét Uruguay szerzett vezetést. Több portugál szöglet után a 62. percben egy ellentámadásból Bentancur indította Cavanit, aki a 16-os jobb sarkáról csodálatosan csavart a bal sarokba. 


Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.