Hiába egyenlített Portugália, Cavani újabb gyönyörű góljával megint vezet Uruguay

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Cavani két góljával megy UruguayFotó: ODD ANDERSEN/AFP

Nagy meccs van Szocsiban, a második nyolcaddöntőn, a félidő derekán 2-1-re megy Uruguay Portugália ellen. 1-0-s uruguayi vezetésnél, az 55. percben Bernardo ment el a jobb szélen, majd Adrien Silva lövés szögletre pattant. Kisszögletet végeztek el a portugálok, a beérkező labdát pedig Pepe fejelte a kapu közepébe. 

De hiába maradtak támadásban a portugálok, ismét Uruguay szerzett vezetést. Több portugál szöglet után a 62. percben egy ellentámadásból Bentancur indította Cavanit, aki a 16-os jobb sarkáról csodálatosan csavart a bal sarokba. 


Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 6,3 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.