Nincs még egy ember, akiben elfér annyi fájdalom, mint Luis Suárezben

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Uruguay hatalmasat küzdve 2-1-re legyőzte és kiverte Portugáliát a nyolcaddöntőben. A győzelem elsősorban a két csodálatos gólt szerző Cavaninak, és a sziklakemény védelemnek köszönhető, de kivette a részét a buliból Luis Suárez is, aki egyrészt adott egy nagy gólpasszt, másrészt szó szerint beleszakadt a győzelembe. Nem csípett, nem harapott, viszont úgy fájt, mint még soha. 

Őszintén nem hiszem, hogy élő ember futballpályán valaha ilyen mennyiségű fájdalmat érezhetett, mint ma Luis Suárez. Viszont nagyon fontos, hogy mindez egyáltalán nem volt hiába. Az AFP képei:

Fotó: Kenichi Unaki/The Yomiuri Shimbun
Fotó: JONATHAN NACKSTRAND/AFP
Fotó: Alexey Filippov/Sputnik
Fotó: PIERRE-PHILIPPE MARCOU/AFP
Fotó: Alexey Filippov/Sputnik
Fotó: ADRIAN DENNIS/AFP
Fotó: Nina Zotina/Sputnik
Fotó: ODD ANDERSEN/AFP
Fotó: KIRILL KUDRYAVTSEV/AFP
Fotó: Kenichi Unaki/The Yomiuri Shimbun
Fotó: JONATHAN NACKSTRAND/AFP

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.