Nincs még egy ember, akiben elfér annyi fájdalom, mint Luis Suárezben

Uruguay hatalmasat küzdve 2-1-re legyőzte és kiverte Portugáliát a nyolcaddöntőben. A győzelem elsősorban a két csodálatos gólt szerző Cavaninak, és a sziklakemény védelemnek köszönhető, de kivette a részét a buliból Luis Suárez is, aki egyrészt adott egy nagy gólpasszt, másrészt szó szerint beleszakadt a győzelembe. Nem csípett, nem harapott, viszont úgy fájt, mint még soha. 

Őszintén nem hiszem, hogy élő ember futballpályán valaha ilyen mennyiségű fájdalmat érezhetett, mint ma Luis Suárez. Viszont nagyon fontos, hogy mindez egyáltalán nem volt hiába. Az AFP képei:

Fotó: Kenichi Unaki/The Yomiuri Shimbun
Fotó: JONATHAN NACKSTRAND/AFP
Fotó: Alexey Filippov/Sputnik
Fotó: PIERRE-PHILIPPE MARCOU/AFP
Fotó: Alexey Filippov/Sputnik
Fotó: ADRIAN DENNIS/AFP
Fotó: Nina Zotina/Sputnik
Fotó: ODD ANDERSEN/AFP
Fotó: KIRILL KUDRYAVTSEV/AFP
Fotó: Kenichi Unaki/The Yomiuri Shimbun
Fotó: JONATHAN NACKSTRAND/AFP

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.