Nincs még egy ember, akiben elfér annyi fájdalom, mint Luis Suárezben

futball
2018 június 30., 18:28
comments 84

Uruguay hatalmasat küzdve 2-1-re legyőzte és kiverte Portugáliát a nyolcaddöntőben. A győzelem elsősorban a két csodálatos gólt szerző Cavaninak, és a sziklakemény védelemnek köszönhető, de kivette a részét a buliból Luis Suárez is, aki egyrészt adott egy nagy gólpasszt, másrészt szó szerint beleszakadt a győzelembe. Nem csípett, nem harapott, viszont úgy fájt, mint még soha. 

Őszintén nem hiszem, hogy élő ember futballpályán valaha ilyen mennyiségű fájdalmat érezhetett, mint ma Luis Suárez. Viszont nagyon fontos, hogy mindez egyáltalán nem volt hiába. Az AFP képei:

photo_camera Fotó: Kenichi Unaki/The Yomiuri Shimbun
photo_camera Fotó: JONATHAN NACKSTRAND/AFP
photo_camera Fotó: Alexey Filippov/Sputnik
photo_camera Fotó: PIERRE-PHILIPPE MARCOU/AFP
photo_camera Fotó: Alexey Filippov/Sputnik
photo_camera Fotó: ADRIAN DENNIS/AFP
photo_camera Fotó: Nina Zotina/Sputnik
photo_camera Fotó: ODD ANDERSEN/AFP
photo_camera Fotó: KIRILL KUDRYAVTSEV/AFP
photo_camera Fotó: Kenichi Unaki/The Yomiuri Shimbun
photo_camera Fotó: JONATHAN NACKSTRAND/AFP

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.