Valaki akkora péniszt graffitizett Ausztráliában, hogy még az űrből is látszik

Egy ismeretlen művész akkora péniszt graffitizett Ausztrália földjére, hogy az még az űrből is látszik. Igen, az űrből. A műalkotást az ország egyik kiszáradt tavában helyezte el a művész Geelongban. Ezt Google Maps-felhasználók szúrták ki, akik ötcsillagosnak értékelték a látványt, és Betoota Lake-nek, illetve Aussie Weinernek nevezték el a helyszínt. A találat hétfőn kezdett felpörögni Facebookon, de mint kiderült, a helybéliek hónapok óta tudtak róla. A műalkotás közel 50 méter hosszú, az alkotó egyelőre nem fedte fel kilétét.

(via)

Ahogy a napokban mindenki láthatta, Magyarországnak csak akkor van jövője, ha lesz független sajtója. Ezt olvasóink is így gondolhatják, hiszen

ALIG EGY HÉT ALATT REKORDÖSSZEGGEL, 5 MILLIÓ FORINTTAL SEGÍTETTÉK A 444 MŰKÖDÉSÉT.

Ahhoz, hogy a 2019-ben is megőrizhessük függetlenségünket, a Te támogatásodra is szükségünk van. A célunk 2018 végéig 50 millió forintot összegyűjteni az olvasóinktól, akik ebből 41 milliót már össze is dobtak. Nagyon köszönjük!

DE HOGY TÉNYLEG ELÉRHESSÜK A KITŰZÖTT CÉLT, KÉRJÜK TÁMOGASD MÉG IDÉN A 444-ET!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.