Hamar megszerezték a vezetést a spanyolok Oroszország ellen

Úgy tűnik, a spanyolok nem akarták, hogy nagyon belelkesedjenek a szurkolóik által támogatott házigazdák a vébé nyolcaddöntőjében, Ramos a 12. percben megszerezte a vezetést. 

Nachót rúgták le az oldalvonalnál, a szabadrúgásból beívelt labdáért Ramos és Ignasevics birkózott, az orosz lábáról pattant a hálóba a labda. Ramos ünnepeltette magát, de öngól volt, hivatalosan is az orosznak adták.

Most az oroszoknak kéne támadni, de az nem lesz egyszerű, nem is nagyon megy. 

Egyenlítettek az oroszok, 11-esből. Dzjuba Pique kezére fejelt egy labdát, a bíró befújta.

Ha változás van, jelentkezünk.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.