Három órás várakozás Röszkénél

A hazatérő vendégmunkásuk és a turisták miatt komoly torlódás alakult ki a röszkei határátkelőnél. A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság az MTI-vel közölte:

a röszkei autópálya-határátkelőhely kilépő oldalán vasárnap délelőtt a személyautóknak 3, a buszoknak 2 órát kell várniuk, a belépő oldalon 1-1 órás a sor.

Nem jobb a helyzet a szomszédos közúti átkelőn sem: ott egyórás a sor az autósoknak. Szerbia felé érdemes Tompa vagy Tiszasziget felé kerülni, javasolják. 

Sorok vannak Románia felé is: a csanádpalotai autópálya-határátkelőhelyen is egyórás a várakozási idő. Kiszombort, Nagylakot, Battonyát ajánlják. 

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.