Három órás várakozás Röszkénél

A hazatérő vendégmunkásuk és a turisták miatt komoly torlódás alakult ki a röszkei határátkelőnél. A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság az MTI-vel közölte:

a röszkei autópálya-határátkelőhely kilépő oldalán vasárnap délelőtt a személyautóknak 3, a buszoknak 2 órát kell várniuk, a belépő oldalon 1-1 órás a sor.

Nem jobb a helyzet a szomszédos közúti átkelőn sem: ott egyórás a sor az autósoknak. Szerbia felé érdemes Tompa vagy Tiszasziget felé kerülni, javasolják. 

Sorok vannak Románia felé is: a csanádpalotai autópálya-határátkelőhelyen is egyórás a várakozási idő. Kiszombort, Nagylakot, Battonyát ajánlják. 

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.