Lanzafame megy a Fradiba

A Ferencváros megvette a Budapest Honvédtól az NB I egyik legjobb játékosát, a 2017-18-as szezon gólkirályát, Davide Lanzafamét.

A legjobb játékosnak megválasztott kispesti Davide Lanzafame (b) átveszi az Év gólkirálya díjat Preisinger Sándortól, az MLSZ szövetségi edzőjétől a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) RangAdó Gáláján a Budapest Music Centerben 2018. június 3-án.Fotó: Illyés Tibor/MTI/MTVA

A 31 éves olasz ifijátékos volt a Juventusnál, majd a Palermo, a Catania, a Perugia, a Novara és a Honvéd játékosa lett. 2016-ban jött Magyarországra, ahol két szezon 68 meccsén 34 gólt szerzett, tavaly 18 bajnoki góllal lett gólkirály. (FTC)

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.