Lanzafame megy a Fradiba

futball
2018 július 01., 16:47
comments 57

A Ferencváros megvette a Budapest Honvédtól az NB I egyik legjobb játékosát, a 2017-18-as szezon gólkirályát, Davide Lanzafamét.

A legjobb játékosnak megválasztott kispesti Davide Lanzafame (b) átveszi az Év gólkirálya díjat Preisinger Sándortól, az MLSZ szövetségi edzőjétől a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) RangAdó Gáláján a Budapest Music Centerben 2018. június 3-án.
photo_camera A legjobb játékosnak megválasztott kispesti Davide Lanzafame (b) átveszi az Év gólkirálya díjat Preisinger Sándortól, az MLSZ szövetségi edzőjétől a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) RangAdó Gáláján a Budapest Music Centerben 2018. június 3-án. Fotó: Illyés Tibor/MTI/MTVA

A 31 éves olasz ifijátékos volt a Juventusnál, majd a Palermo, a Catania, a Perugia, a Novara és a Honvéd játékosa lett. 2016-ban jött Magyarországra, ahol két szezon 68 meccsén 34 gólt szerzett, tavaly 18 bajnoki góllal lett gólkirály. (FTC)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.