Eddig bírta plakátkampány nélkül a kormány

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Újabb 2,3 milliárd forintot költ Rogán Antal propagandaminisztéáriuma az „állampolgárok életét kiemelten érintő kormányzati döntésekkel kapcsolatos feladatok ellátására”, vagyis megint mindent elborítanak a kormányzati plakátok. A G7 szerint az erről szóló kiírást alig három nappal az ehhez szükséges keretszerződés aláírását követően jelentették meg. Újabb hat nappal később pedig már a győztes is megvolt. 

Mivel a Nemzeti Kommunikációs Hivatallal leszerződött három cégcsoport közül Kuna Tibor és Csetényi Csaba ügynökségeit kizárták, az egyedül nyeregben maradt Balásy Gyulának cégeinek nem volt nehéz dolga: a New Land Media Kft. és a Lounge Design Kft. viheti ezt a megbízást is. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.