Néhány Samsung telefon random képeket kezdett küldözgetni az ismerősöknek

Először a Redditen, aztán a hivatalos fórumokon kezdetek arra panaszkodni a felhasználók, hogy a Samsung telefonjuk magától kezdett képeket küldözgetni a kontaktlistájukban szereplő címekre. Volt, olyan felhasználó, akinek a barátnője az összes telefonján szereplő fényképet megkapta. 

A képeket minden esetben a Samsung szövegküldő appján, a Samsung Messages-en keresztül küldte ki. Ráadásul az alkalmazáson nem is lehetett látni, hogy képeket küldött volna ki, azt csak akkor vették észre, amikor a címzettek visszajeleztek. 

A fórumok szerint a Galaxy S9 és az S9A típusokkal volt gond. Samsung szóvivője a Verge-nek azt mondta, hogy már vizsgálják a problémát. De felvetődött az is, hogy a T-Mobile RCS szolgáltatásának legutóbbi frissítése okozhatta a hibát, de a vállalat szóvivője szerint ez a Samsung ügye. (The Verge)

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.