Olyan tömegverekedés tört ki a Fülöp-szigetek-Ausztrália kosármeccsen, amilyet nem sűrűn lát a kosaras világ

sport
2018 július 02., 11:38
comments 112

Világbajnoki selejtezőt játszott egymással az imént a Fülöp-szigetek válogatottja a vendég ausztrálokkal, amikor - a meccs már rég eldőlt, Ausztrália 79-48-ra vezetett -, egy filippinó lökés után egy, az ellenfelénél két fejjel nagyobb ausztrál olyan durva könyököst vitt be a szabálytalankodónak, ami egy MMA-címmeccsen is igen brutálisnak számított volna. Ezt, mint említettem, egy Fülöp-szigetek-i szabálytalanság előzte meg, azt sajnos nem látni világosan a felvételeken, hogy ez mennyire volt kegyetlen, de a reakciót semmiképp sem indokolhatta.

link Forrás

Az eredmény? A sportágban szokatlannak számító, kompromisszummentes tömegverekedés!

link Forrás

Méghozzá a javából!

link Forrás



Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.