Újabb Orbán-gúnyoló falfestmény tűnt fel, ezúttal a Szent János Kórház ápolási igazgatóságának falán

Újabb helyszínre fújta fel az Orbán Viktort az ismert gőzmozdony, Thomas hátán lovagolva ábrázoló stencil-műalkotását a Kétfarkú Kutyapárt. Olvasónk, X. fotózta le a vidáman pöfögő miniszterelnököt a budai Szent János kórházban. Azon belül is az ápolási igazgatóság és a humánpolitikai osztály közös bejárata melletti falon:

A nyomasztó kórházi környezetnek jól jött egy kis vidámság.

A stencilmű először a múlt héten tűnt fel a Dob és a Rumbach Sebestyén utca sarkán, de szinte azonnal lefestették. Kovács Gergő, az MKKP elnöke utána azt nyilatkozta, hogy  

"kitaláltuk: ha lefestik, kettőt fújunk majd vissza"

Drága olvasó! Ha ma a kórházban jársz, kérlek fotózd le, hogy még fent van-e a kép a falon!

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.