Újabb Orbán-gúnyoló falfestmény tűnt fel, ezúttal a Szent János Kórház ápolási igazgatóságának falán

Újabb helyszínre fújta fel az Orbán Viktort az ismert gőzmozdony, Thomas hátán lovagolva ábrázoló stencil-műalkotását a Kétfarkú Kutyapárt. Olvasónk, X. fotózta le a vidáman pöfögő miniszterelnököt a budai Szent János kórházban. Azon belül is az ápolási igazgatóság és a humánpolitikai osztály közös bejárata melletti falon:

A nyomasztó kórházi környezetnek jól jött egy kis vidámság.

A stencilmű először a múlt héten tűnt fel a Dob és a Rumbach Sebestyén utca sarkán, de szinte azonnal lefestették. Kovács Gergő, az MKKP elnöke utána azt nyilatkozta, hogy  

"kitaláltuk: ha lefestik, kettőt fújunk majd vissza"

Drága olvasó! Ha ma a kórházban jársz, kérlek fotózd le, hogy még fent van-e a kép a falon!

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.