Újabb Orbán-gúnyoló falfestmény tűnt fel, ezúttal a Szent János Kórház ápolási igazgatóságának falán

MŰVÉSZET
2018 július 02., 05:07
comments 262

Újabb helyszínre fújta fel az Orbán Viktort az ismert gőzmozdony, Thomas hátán lovagolva ábrázoló stencil-műalkotását a Kétfarkú Kutyapárt. Olvasónk, X. fotózta le a vidáman pöfögő miniszterelnököt a budai Szent János kórházban. Azon belül is az ápolási igazgatóság és a humánpolitikai osztály közös bejárata melletti falon:

A nyomasztó kórházi környezetnek jól jött egy kis vidámság.

A stencilmű először a múlt héten tűnt fel a Dob és a Rumbach Sebestyén utca sarkán, de szinte azonnal lefestették. Kovács Gergő, az MKKP elnöke utána azt nyilatkozta, hogy  

"kitaláltuk: ha lefestik, kettőt fújunk majd vissza"

Drága olvasó! Ha ma a kórházban jársz, kérlek fotózd le, hogy még fent van-e a kép a falon!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.