A brit kormány a királynő halálára gyakorol

külföld
2018 július 03., 20:21
comments 161

Egyre rosszabbul lehet II. Erzsébet brit királynő, a 92 éves uralkodónak néhány napja ki kellett hagynia egy szokásos istentiszteletet a Szent Pál-székesegyházban. A The Times úgy tudja, Theresa May miniszterelnök, Sajid Javid belügyminiszter, Andrea Leadsom alsóházi elnök és David Mundell skót államminiszter egy titkos megbeszélésen már a királynő halálának esetére készítettek terveket.

Ilyen esetben az uralkodó halálát egy 10 napos gyászidőszak követi, amiben pontosan meg kell határozni, mikor beszél majd a miniszterelnök, és hogy mit hogyan tesz a kormány.

A kormány a királynő halála utáni első napot gyakorolta, arról döntöttek, mikor lépjen nyilvánosság elé a miniszterelnök. (The Times)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.