Joachim Löw marad a német válogatott edzője

futball
2018 július 03., 13:11
comments 43

A német válogatott hivatalos Twitter-oldalán erősítették meg, hogy Joachim Löw marad a szövetségi kapitány. Löw menesztéséről vagy esetleges lemondásáról azért pletykáltak sűrűn a napokban, mert a címvédőként érkező német válogatott nem tudott továbbjutni a csoportkörből sem az oroszországi focivébén, Mexikótól kikaptak, Svédországot nagyon küzdve sikerült lenyomniuk, majd az utolsó meccsen a biztosan kieső Dél-Korea ellen szaladtak bele egy 2-0-ás késbe.

Thomas Müller a vesztes dél-koreai meccs után
photo_camera Thomas Müller a vesztes dél-koreai meccs után Fotó: firo/Sebastian El-Saqqa/Picture-Alliance/AFP
link Forrás

Löw 2006 óta irányítja a német válogatott, azelőtt Jürgen Klinsmann korábbi szövetségi kapitány segédedzője volt. A német csapat 2006-ban és 2010-ben harmadik lett a világbajnokságon, 2014-ben pedig bajnokok. 2008-ban és 2012-ben ezüstérmesek lettek az Európa-bajnokságokon, 2014-ben pedig a franciák búcsúztatták őket az elődöntőben.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.