Leslie Mandoki kerti partiján járt Orbán, Rogán és Vajna

Szerdán készült egy fotó, amin Orbán Viktor, Andy Vajna, Novák Katalin és Rogán Antal látható egy bajorországi kerti partin.

Fotó: Novák Katalin/Facebook

A kép valószínűleg egy demonstratív üzenet volt, ugyanis a Fideszbe szájközépig beleálló Origo azt írta: „Árnyékra vetődött Szauer Péter lapja, a hvg. Múlt héten azt írták, hogy Andy Vajna süllyesztőbe került, egy friss fotó azonban azt bizonyítja, szó sincs erről.”

Mint kiderült, az előkelőségeket nem németek, hanem magyarok látták vendégül. A lap – ha lehet így fogalmazni – azt is elárulta, hogy: „Orbán Viktor miniszterelnök, bajor politikusok, német újságok főszerkesztői, újságírói, illetve a német ipar jeles képviselői is ott voltak azon a kerti fogadáson, amit a világhírű zenész, Leslie Mandoki rendezett Németországban.”

Orbán Viktor miniszterelnök (b) és Mándoki László (Leslie Mandoki) Németországban élő magyar producer-zenész (j) a koncertje előtt a budapesti Várkert Bazárban 2015. augusztus 21-én.Fotó: Koszticsák Szilárd/MTI/MTVA

A Németországban élő zenész korábban több mint 2 milliárd forintot kapott a magyar adófizetőktől, érdemes megnézni, hogyan hasznosult a közpénz.