Buffon a PSG-hez igazolt

sport
2018 július 06., 15:45
comments 52

Az olasz válogatott és a Juventus legendás kapusa ingyen igazolt a francia(katari) csapathoz.

Gianluigi Buffon az előző szezon végén jelentette be, hogy 656 meccs és 17 év után otthagyja a torinói klubot, de akkor még nem tudta megmondani, hogy folytatja-e a pályafutását.

link Forrás

A híresztelések szerint a Juventus megkereste egy pályán kívüli állásajánlattal, de helyette egy évre aláírt inkább a Paris Saint-Germain csapatához. Sőt, akár további egy évvel meg is hosszabbíttathatják ezt, a szerződésébe került opció szerint. 

Buffon arról beszélt, hogy pályafutása során először hagyja el az országát, és erre csak az tudta rávenni, hogy egy ennyire ambiciózus feladat várja. Mint mondta, minden erejével, tapasztalatával és győzelmi szomjával azon lesz, hogy segítse új klubját céljaik elérésében. 

A PSG kezdőkapusi posztjáért Alphonse Areolával kell majd megvívnia. (BBC)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.