Csodás drónfelvételek készültek a Mészáros-birodalom legértékesebb szerzeményeiről

Néha maga sem tudja, nyert-e aznap közbeszerzést, rengeteg cége van, éves árbevétele pedig meghaladja az ezer milliárd forintot. Mészáros Lőrinc jó sok mindent kaparintott meg magának mostanában (is), erről készített videóriportot az Átlátszó. És ami ezeken a felvételeken látszik, még mindig csak egy töredéke az Orbán Viktor barátja által felhalmozott vagyonnak.


A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.