Csodás drónfelvételek készültek a Mészáros-birodalom legértékesebb szerzeményeiről

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Néha maga sem tudja, nyert-e aznap közbeszerzést, rengeteg cége van, éves árbevétele pedig meghaladja az ezer milliárd forintot. Mészáros Lőrinc jó sok mindent kaparintott meg magának mostanában (is), erről készített videóriportot az Átlátszó. És ami ezeken a felvételeken látszik, még mindig csak egy töredéke az Orbán Viktor barátja által felhalmozott vagyonnak.


Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.