Meg akarta ölni magát a sólyi gyerekgyilkosság gyanúsítottja

bűnügy
2018 július 06., 08:59
comments 95

Öngyilkosságot kísérelt meg a börtönben a sólyi gyerekgyilkosság 16 éves gyanúsítottja, F. Ferenc – ezt írja a Blikk. A hajmáskéri tinédzser egy lepedővel próbálta meg felakasztani magát, de az őrök még időben észrevették, mire készül.

F. Ferenc, akit egy 8 éves sólyi kislány meggyilkolásával gyanúsítják, korábban beismerő vallomást tett. A tinédzsert 14. életévét be nem töltött személy sérelmére, különös kegyetlenséggel elkövetett emberöléssel gyanúsítják.

Az esetről itt írtunk részletesen.

photo_camera A kislány családjának háza előtt mécsesek égnek. Fotó: 444.hu

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt