Meg akarta ölni magát a sólyi gyerekgyilkosság gyanúsítottja

bűnügy
2018 július 06., 08:59
comments 93

Öngyilkosságot kísérelt meg a börtönben a sólyi gyerekgyilkosság 16 éves gyanúsítottja, F. Ferenc – ezt írja a Blikk. A hajmáskéri tinédzser egy lepedővel próbálta meg felakasztani magát, de az őrök még időben észrevették, mire készül.

F. Ferenc, akit egy 8 éves sólyi kislány meggyilkolásával gyanúsítják, korábban beismerő vallomást tett. A tinédzsert 14. életévét be nem töltött személy sérelmére, különös kegyetlenséggel elkövetett emberöléssel gyanúsítják.

Az esetről itt írtunk részletesen.

A sólyi gyerekgyilkosság áldozatára emlékező gyertyák és virágok a meggyilkolt kislány otthonának kerítésénél 2018 májusában.
photo_camera A kislány családjának háza előtt mécsesek égnek. Fotó: 444.hu

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.