Még tartott a meccs, de az uruguayi védő már elsírta magát

futball
2018 július 06., 15:13
comments 101

Még a rendes játékidőben járt a Franciaország-Uruguay negyeddöntő, amikor a francia Griezmann szabadrúgása egészen szokatlan jelenetet láthattunk:

link Forrás

Az uruguayi védő, José Gimenez már a lefújás előtt tudta, hogy nincs visszaút a 2-0-ás francia vezetésből, és játék közben, a sorfalban állva elsírta magát. 

photo_camera Fotó: MARTIN BERNETTI/AFP

És valóban, hiába volt 5 perc hosszabbítás, az eredmény nem változott, az eddig minden meccsüket megnyerő uruguayiak kiestek, Franciaország jutott az elődöntőbe.

photo_camera Fotó: Grigoriy Sokolov/Sputnik

Az angol ITV-ben Gary Neville, az angol válogatott és a Manchester United egykori védője azt mondta, zavarbaejtő volt, amit Gimenez csinált. „Miért sír? Volt még hátra öt perc, az alatt lehet két gólt szerezni! Én az érzelmek kimutatása mellett vagyok, de ez kínos volt.”

link Forrás

Ezzel nem lett túl népszerű: az interneten rengetegen éreztek együtt Gimenezzel, és írtak arról, hogy a jelenet megmutatja, milyen elképesztő érzelmek szabadulnak el a vébén.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.