Még tartott a meccs, de az uruguayi védő már elsírta magát

2018 július 6., péntek 15:13
108

Még a rendes játékidőben járt a Franciaország-Uruguay negyeddöntő, amikor a francia Griezmann szabadrúgása egészen szokatlan jelenetet láthattunk:

Az uruguayi védő, José Gimenez már a lefújás előtt tudta, hogy nincs visszaút a 2-0-ás francia vezetésből, és játék közben, a sorfalban állva elsírta magát. 

Fotó: MARTIN BERNETTI/AFP

És valóban, hiába volt 5 perc hosszabbítás, az eredmény nem változott, az eddig minden meccsüket megnyerő uruguayiak kiestek, Franciaország jutott az elődöntőbe.

Fotó: Grigoriy Sokolov/Sputnik

Az angol ITV-ben Gary Neville, az angol válogatott és a Manchester United egykori védője azt mondta, zavarbaejtő volt, amit Gimenez csinált. „Miért sír? Volt még hátra öt perc, az alatt lehet két gólt szerezni! Én az érzelmek kimutatása mellett vagyok, de ez kínos volt.”

Ezzel nem lett túl népszerű: az interneten rengetegen éreztek együtt Gimenezzel, és írtak arról, hogy a jelenet megmutatja, milyen elképesztő érzelmek szabadulnak el a vébén.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt