Még tartott a meccs, de az uruguayi védő már elsírta magát

Reggel 4 hírlevél
Amit tudni kell, minden reggel.

Még a rendes játékidőben járt a Franciaország-Uruguay negyeddöntő, amikor a francia Griezmann szabadrúgása egészen szokatlan jelenetet láthattunk:

Az uruguayi védő, José Gimenez már a lefújás előtt tudta, hogy nincs visszaút a 2-0-ás francia vezetésből, és játék közben, a sorfalban állva elsírta magát. 

Fotó: MARTIN BERNETTI/AFP

És valóban, hiába volt 5 perc hosszabbítás, az eredmény nem változott, az eddig minden meccsüket megnyerő uruguayiak kiestek, Franciaország jutott az elődöntőbe.

Fotó: Grigoriy Sokolov/Sputnik

Az angol ITV-ben Gary Neville, az angol válogatott és a Manchester United egykori védője azt mondta, zavarbaejtő volt, amit Gimenez csinált. „Miért sír? Volt még hátra öt perc, az alatt lehet két gólt szerezni! Én az érzelmek kimutatása mellett vagyok, de ez kínos volt.”

Ezzel nem lett túl népszerű: az interneten rengetegen éreztek együtt Gimenezzel, és írtak arról, hogy a jelenet megmutatja, milyen elképesztő érzelmek szabadulnak el a vébén.

444 MAKRO a Kör tagjainak

A 2018‑as választások titkos tárgyalásainak története.

Megnézem
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.