Nem szelfiző idióták haltak meg a vízesésben, hanem a legjobb barátjukat próbálták megmenteni

2018 július 6., péntek 14:34

Péntek reggel megírtuk, hogy életét vesztette egy nagyon népszerű kanadai vlogger és két barátja, akik - többek közt - egy elég merész Youtube-csatornát működtettek. Az első hírekben csak arról volt szó, vízesésbe zuhant és meghalt a népszerű utazó vlogger, Ryker Gamble, és két másik, eddig nem nevesített áldozat.

A legfrissebb hírek szerint azonban azért haltak meg hárman ebben a balesetben, mert a gimnázium óta szuperbarátságot ápoló társaság egyik tagja megcsúszott, és beleesett a sebes sodrású, 40 méter mély vízeséshez vezető folyóba, és két barátja utánavetette magát. Egyikük sem élte túl. A csatornát olyan emberek működtették, akik tinédzserkoruk óta ápoltak jó barátságot egymással, együtt utaztak, és együtt próbálták áttörni saját határaikat. Gambler barátnőjéről, aki szintén rendszeres szereplője a videóknak, nem lehet tudni, hogy jelen volt-e, de az biztos, hogy életben van, a tragédia óta már posztolt, nyilván össze van törve.

A vlogger halálára sokan úgy reagáltak, túl sokat kísértette a sorsot. Néhány órája a High On Life csatornán, melyet Gambler és barátai működtettek, érzelmes vlogban beszéltek arról, mi történt, hogy érzik magukat, és hogy törjön ki mindenki a komfortzónájából, és keresse a maga boldogságát. A videó végén arra kérik a feliratkozókat, tartsák tiszteletben az áldozatok családjainak érzéseit, és osszanak meg minden emléket, ami a három áldozathoz köti őket.