Megtartották a szavazatvásárlás elleni bulit, amit a 8. kerületi önkormányzat megpróbált megakadályozni

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

  • A "Ne add el a szavazatod" csoport megtartotta azt a rendezvényt, amit korábban a 8. kerületi önkormányzat megpróbált ellehetetleníteni.
  • Szoszi a nyolcban vagyis mi van a nyolcban címmel rendezett koncertekkel felturbózott fórumot az aHang csoport péntek délután a Kálvária téren.
  • A fórum témája a vasárnap időközi polgármester választás volt, ezért elhívták a két esélyes jelöltet is. A felkérést csak az összellenzéki jelölt, Győri Péter fogadta el, a Fideszes Sára Botond nem reagált a szervezők megkeresésére.
  • Balogh Lajos szervező elmondta, hogy korábban Sántha Péterné a kerület egyik alpolgármestere telefonon kérte, ne tartsák meg a rendezvényt, mert a Fidesz csendes kampánnyal készül. Később a szervezők a kerületi jegyzőtől írásban megtudták, hogy a közterület használata nem engedélyköteles, de azt is, hogy a Józsefvárosi Önkormányzat „a hasonló típusú rendezvények megtartásával nem ért egyet”.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó