Megtartották a szavazatvásárlás elleni bulit, amit a 8. kerületi önkormányzat megpróbált megakadályozni

  • A "Ne add el a szavazatod" csoport megtartotta azt a rendezvényt, amit korábban a 8. kerületi önkormányzat megpróbált ellehetetleníteni.
  • Szoszi a nyolcban vagyis mi van a nyolcban címmel rendezett koncertekkel felturbózott fórumot az aHang csoport péntek délután a Kálvária téren.
  • A fórum témája a vasárnap időközi polgármester választás volt, ezért elhívták a két esélyes jelöltet is. A felkérést csak az összellenzéki jelölt, Győri Péter fogadta el, a Fideszes Sára Botond nem reagált a szervezők megkeresésére.
  • Balogh Lajos szervező elmondta, hogy korábban Sántha Péterné a kerület egyik alpolgármestere telefonon kérte, ne tartsák meg a rendezvényt, mert a Fidesz csendes kampánnyal készül. Később a szervezők a kerületi jegyzőtől írásban megtudták, hogy a közterület használata nem engedélyköteles, de azt is, hogy a Józsefvárosi Önkormányzat „a hasonló típusú rendezvények megtartásával nem ért egyet”.

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Kapcsolódó
Népszerű