Az USA diplomatái megzsarolták a szoptatást túlságosan támogató államokat az ENSZ-ben

Több ország diplomatáinak beszámolója alapján egészen váratlan agresszióval léptek fel az USA diplomatái az ENSZ kebelében működő WHO (Egészségügyi Világszervezet) közgyűlésén, szoptatás ügyben.

Arra készültek, hogy elfogadjanak egy jelentést, ami arra buzdítja a kormányokat, hogy támogassák a szoptatást, az újszülöttek anyatejjel táplálását. 

Ám váratlanul az amerikai diplomaták jelezték, hogy ők csak egy puhább változatot támogatnak, ami nem bélyegezné meg a tápszerek népszerűsítését sem. 

Amikor bizonyos országok igyekeztek volna kiállni az eredeti változat mellett, akkor az amerikaiak közölték, hogy ezzel a kormányuknak nyújtott katonai és más támogatásokat veszélyeztetik - így járt például Ecuador is.

Hogy még bizarrabb legyen az egész, végül Oroszország átnyomta a szervezeten az eredeti, anyatejbarát jelentést, mert az oroszokkal már nem kekeckedtek az amerikaiak. (New York Times

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.