Csaló bírókat, partjelzőket és egyéb fociközeli embereket fogtak el Szlovákiában

Nagy razziát tartottak Besztercebányán a szlovák rendőrök, hogy lecsapjanak a meccseket elcsaló elemekre. Hetven rendőr és számos rendőrtiszti főiskolás vett részt a hétvégi letartóztatásokban.

Besztercebánya főtere.Fotó: Richard Nebesky/robertharding

Összesen 22 embert kaptak el, mindannyian a szlovák futball tisztaságát szennyezhették be a vád szerint, mocskos üzelmeikkel. 

A vádlottak között bírók, partjelzők, ellenőrök és klubok tisztségviselői is vannak. A vád szerint 1000 és 200 euró közötti összegeket kaptak a mérkőzések bírái, hogy az őket megkenő kluboknak kedvezzenek részrehajló ítéletekkel. (ujszo.com, bumm.sk)

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.