Elég olcsón ment el az Andrássy úti Aranymúzeum

Elkelt az Andrássy út egy nemrégiben felújított nagyszerű villája, ahol néhány éve még a Zelnik Istvánhoz kötődő Aranymúzeum működött, írja a napi.hu.

Zelnik azonban eladósodott, és már több mint két éve egy felszámolócég árulja a villát, egyre olcsóbban.

Az egykori Aranymúzeum épülete az Andrássy úton.Fotó: Google Maps

Zelnik korábban úgy tartotta, hogy 15 milliárd forintot is érhet az ingatlan, most azonban 1,68 milliárdért vette meg egy cég, amelynek tulajdonosai vélhetően hongkongiak. 

Az egykori múzeum aranytárgyainak sorsáról semmit sem tudni. (napi.hu)

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.