Elég olcsón ment el az Andrássy úti Aranymúzeum

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Elkelt az Andrássy út egy nemrégiben felújított nagyszerű villája, ahol néhány éve még a Zelnik Istvánhoz kötődő Aranymúzeum működött, írja a napi.hu.

Zelnik azonban eladósodott, és már több mint két éve egy felszámolócég árulja a villát, egyre olcsóbban.

Az egykori Aranymúzeum épülete az Andrássy úton.Fotó: Google Maps

Zelnik korábban úgy tartotta, hogy 15 milliárd forintot is érhet az ingatlan, most azonban 1,68 milliárdért vette meg egy cég, amelynek tulajdonosai vélhetően hongkongiak. 

Az egykori múzeum aranytárgyainak sorsáról semmit sem tudni. (napi.hu)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.