Hamarosan találkoznak a barlangból kimentett thai gyerekek a családtagjaikkal, de egymáshoz se érhetnek

A vasárnap kimentett négy kisfiún vizsgálatok sorát végzik el a  Chiang Rai-i Prachanukroh kórházban. Míg ezek eredményei meg nem érkeznek, nem nagyon érintkezhetnek senkivel. A két hétre barlangba ragadt fiúkat vasárnap mentették ki nemzetközi és thai barlangi búvárok és szakemberek, nyolc társukat és az edzőjüket várhatóan hétfőn próbálják kihozni. A gyerekek a Guardian szerint hamarosan találkozhatnak családtagjaikkal is, de a tesztek eredményéig tilos ölelkezni, puszilkodni. Az orvosok vizsgálják, nem kaptak-e el a fiúk valami komolyabb, ragályos fertőzést, illetve gondot okozhat a visszatáplálás, tartós alultápláltság esetén ez viszonylag gyakran problémás. Egyébként a gyerekek a körülményekhez képest jó általános egészségi 

Hétfőn folytatódik a mentés, a helyszínen már egy helikoptert láttak, a Guardian helyszín riportere szerint leszállás után egy mentőautó hajtott a járműhöz. Az eső közben újra esni kezdett.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.