Rendkívüli pártülésen tárgyal az LMP az ellenük indított “médiahadjáratról”

POLITIKA
2018 július 09., 12:09
comments 303

Vasárnap este egy olyan levél ment körbe az LMP-ben, amelyben külön, zárt elnökségi ülés összehívását kezdeményezték “az elmúlt napok történései, a kialakult helyzet és az LMP ellen indított médiahadjárat" miatt - írja az Index.

A tervek szerint okokról, következményekről, de még cselekvési tervekről is szó lesz a hétfő délutáni ülésen. A lap érdeklődött a pártnál, de egyelőre nem kaptak választ.

Az LMP-vel az elmúlt időszakban többször is foglalkozott a sajtó, ami nem csoda:

Kiderült, hogy a párt elnökségi tagja, Ungár Péter, úgy szerződtette le kampánytanácsadónak a párthoz Ron Werbert, hogy ehhez akkor semmi joga nem volt, és erről tudott is. Erről egy ülésen számolt be, amelyről videó is készült. Ezen a Magyar Narancs szerint azt mondta: „én ezt azért írtam úgy alá, hogy erre semmilyen jogom nem volt, hogy semmilyen módón ne legyen ez jogilag kötelező érvényű ránk nézve azt követően. Valószínűleg ez még a bírósági perben nagyon jól fog nekünk jönni.”

Nem sokkal ezelőtt lett hír abból, hogy fegyelmi eljárás zajlik az LMP-ben, mert a párt kampányfőnöke a kampány alatt Schmidt Máriával egyeztetett.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.