Cristiano Ronaldo a Juventushoz szerződik

Eldőlni látszik, amiről napok óta mindenki beszél a nemzetközi sportsajtóban: a portugál szupersztár tényleg otthagyja a Real Madridot, és a Juventushoz írt alá. A két klub állítólag 100 millió eurós vételárban egyezett meg. 

A 33 éves Ronaldo kilenc évet töltött a Realnál, de rögtön a legutóbbi Bl-győzelem után már arról nyilatkozott, hogy bizonytalan a jövője Madridban, lehet, hogy továbbáll. Azonnal heves találgatások indultak be, a Chelsea-tól kezdve lehetett hallani mindenféle találgatásokat, de végül a leggyakrabban felmerülő Juventus vált valóra. 

Fotó: Raddad Jebarah/NurPhoto

Az ötszörös aranylabdás Ronaldo ügynöke, Jorge Mendes, és a Juventus vezére, Andrea Agnelli szerdán Görögországban véglegesítette a szerződés feltételeit. A spanyol sajtó szerint négy évre írt alá, évi nettó 30 millió eurót fog keresni. 

Az átigazolást közleményben erősítette meg a Real Madrid, melyben köszönetüket fejezték ki Ronaldónak mindazért, amit a klubért tett. 

Ronaldo 2009-ben igazolt a Realhoz, hat évnyi manchesteri szezon után. A spanyol csapattal négyszer nyert Bajnokok ligáját. (AS)

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.