Cristiano Ronaldo a Juventushoz szerződik

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Eldőlni látszik, amiről napok óta mindenki beszél a nemzetközi sportsajtóban: a portugál szupersztár tényleg otthagyja a Real Madridot, és a Juventushoz írt alá. A két klub állítólag 100 millió eurós vételárban egyezett meg. 

A 33 éves Ronaldo kilenc évet töltött a Realnál, de rögtön a legutóbbi Bl-győzelem után már arról nyilatkozott, hogy bizonytalan a jövője Madridban, lehet, hogy továbbáll. Azonnal heves találgatások indultak be, a Chelsea-tól kezdve lehetett hallani mindenféle találgatásokat, de végül a leggyakrabban felmerülő Juventus vált valóra. 

Fotó: Raddad Jebarah/NurPhoto

Az ötszörös aranylabdás Ronaldo ügynöke, Jorge Mendes, és a Juventus vezére, Andrea Agnelli szerdán Görögországban véglegesítette a szerződés feltételeit. A spanyol sajtó szerint négy évre írt alá, évi nettó 30 millió eurót fog keresni. 

Az átigazolást közleményben erősítette meg a Real Madrid, melyben köszönetüket fejezték ki Ronaldónak mindazért, amit a klubért tett. 

Ronaldo 2009-ben igazolt a Realhoz, hat évnyi manchesteri szezon után. A spanyol csapattal négyszer nyert Bajnokok ligáját. (AS)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.