Cristiano Ronaldo a Juventushoz szerződik

sport
2018 július 10., 13:33
comments 92

Eldőlni látszik, amiről napok óta mindenki beszél a nemzetközi sportsajtóban: a portugál szupersztár tényleg otthagyja a Real Madridot, és a Juventushoz írt alá. A két klub állítólag 100 millió eurós vételárban egyezett meg. 

A 33 éves Ronaldo kilenc évet töltött a Realnál, de rögtön a legutóbbi Bl-győzelem után már arról nyilatkozott, hogy bizonytalan a jövője Madridban, lehet, hogy továbbáll. Azonnal heves találgatások indultak be, a Chelsea-tól kezdve lehetett hallani mindenféle találgatásokat, de végül a leggyakrabban felmerülő Juventus vált valóra. 

photo_camera Fotó: Raddad Jebarah/NurPhoto

Az ötszörös aranylabdás Ronaldo ügynöke, Jorge Mendes, és a Juventus vezére, Andrea Agnelli szerdán Görögországban véglegesítette a szerződés feltételeit. A spanyol sajtó szerint négy évre írt alá, évi nettó 30 millió eurót fog keresni. 

Az átigazolást közleményben erősítette meg a Real Madrid, melyben köszönetüket fejezték ki Ronaldónak mindazért, amit a klubért tett. 

Ronaldo 2009-ben igazolt a Realhoz, hat évnyi manchesteri szezon után. A spanyol csapattal négyszer nyert Bajnokok ligáját. (AS)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.