Roy Orbison hologramja amerikai turnéra indul

ZENE
2018 július 10., 15:29
comments 39

Az 1988-ban meghalt amerikai énekes-dalszerző hologramja októbertől kezdve turnézza majd végig az Egyesült Államokat, összesen 28 városban lesz majd koncert. A szervezők azt ígérik, hogy a koncerteken élő zenekar kíséri majd a hologramot, és frissen felújított, korábban soha nem hallott dalok is elhangoznak majd Orbisontól. 

Akármennyire is bizarrnak tűnik elsőre, de a halott zenészek hologramként történő visszatérése tényleg egy egyre inkább velünk lévő dolog lehet a közeljövőben: pár éve még mindenki felkapta a fejét, amikor a 2Pac hologram először felbukkant, de azóta külön cégek jöttek létre erre az iparágra, Roy Orbison hologramja pedig idén tavasszal már fellépett több európai városban is: 

link Forrás

Roy Orbison fia, és egyben a hagyatékot kezelő vállalat vezetője, Alex Orbison szerint apjának olyan rendkívüli transzcendens vokális képességei voltak, melyek miatt szinte egy anomáliának tűnt a pop-rock világában, de rajongói épp ezért szerették.A családjuk számára óriási emocionális élményt jelentett ezt újra átélni ebben a formában, és szerinte a rajongók is így lesznek ezzel világszerte.

Ha valaki ősszel épp az Egyesült Államokban lesz, és jegyet venne Roy Orbison hologramjának koncertjére, itt megteheti. (RollingStone)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.