Zalaszentmárton önkormányzata kommentel: Repülőgépekkel hordják be a fekát Afrikából, 80 %-BAN FIATAL KANOKAT HOZNAK BE

TUDOMÁNY
2018 július 10., 06:48
comments 784

Soros = a láthatatlan háttér-hatalom helytartója - kezdődik a Facebook-komment, amit nem a Mindenszó.hu, hanem Zalaszentmárton község önkormányzata jegyez. A kommentből kiderül, a háttérhatalmi projekt lényege, hogy

Európát be kell keverni alacsony IQ-jú színesbőrű egyedekkel. AKINEK VAN SZEME LÁTJA! 80 %-BAN FIATAL KANOKAT HOZNAK BE!

A teljes komment, amit a 24.hu vett észre:

A lap meg is kérdezte az önkormányzatnál, hogy valóban ők írták-e, mire Dancs Szilveszter Zoltán polgármester közölte, nem ő maga írta, de 

teljes mértékben egyetért minden szavával, és gratulált a szerzőnek. 

Azt mondta, nemcsak az önkormányzat gondolja így, hanem az egész falu.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.