Ősszel megjelenhet magyarul az Infinite Jest

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Óvatosan kell örülni, mert 2015 decemberében is úgy nézett ki, hogy jön a könyv magyarul, aztán mégsem. Vagy persze az is lehet, hogy 2015 óta mostanra ért ide. Az Infinte Jest amerikai  David Foster Wallace és egyáltalán, a kortárs amerikai irodalom egyik csúcsműve. Állítólag, én két éve megkaptam születésnapomra angolul, de még mindig nem olvastam el. Nem is könnyű olvasmány, de most becsszó nekiugrom. Aki kedvet akar csinálni magának hozzá, az nézze meg az The End of the Tour című filmet, ami az író ételéről életéről is szól. (Jelenkor)

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 11,5 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.