Egy budapesti asszony eladta elhidegült férje kábítószereit

Kettős vádemeléssel zárult egy elhidegült házaspár kábítószerkereskedelembe torkolló vitája. Az ügyészség által ismertetett vádirat szerint egy 44 éves budapesti férfi 2015 augusztus-szeptemberében több adag kábítószert szerzett, amit felesége tudtán kívül VIII. kerületi lakásukban tárolt.

Nem sokkal később a házaspár kapcsolata megromlott, a férj elköltözött. A felesége megtalálta az elrejtett kábítószert. Anyagi helyzetére tekintettel úgy döntött, hogy kiporciózva "kristály" és "biofű" néven értékesíti a különböző szereket. 2015. szeptember 14-én tettenérték, a lakásában tartott házkutatás során megtalálták az értékesítésre kiporciózott szereket.

A Fővárosi Főügyészség a házaspár mindkét tagja ellen vádat emelt, a férjet jelentős mennyiségű kábítószer birtoklásával, a nőt jelentős mennyiségű kábítószer-kereskedelemmel vádolják, mindkettejükkel szemben végrehajtandó fegyházbüntetés kiszabását indítványozták. (Via Ügyészség)

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.