Miamiban letartóztattak egy kar nélküli férfit, mert leszúrt egy turistát

A floridai rendőrség őrizetbe vett egy kar nélküli hajléktalant, akit azzal gyanúsítanak, hogy Miami Beacen leszúrt egy chichagói turistát. A rendőrség szerint a 46 éves Jonathan Crenshaw kedd a lábaival felkapott egy ollót, amit aztán belevágott a 22 éves Cesar Coronadóba. A kar nélküli férfi egyébként arról volt ismert a környéken, hogy ügyesen festett a lábaival az utcán.

Jonathan Crenshaw

Crenshaw azt állította, hogy a földön feküdt, amikor Colorado fejbe ütötte. A rendőrség szerint kétszer megszúrt Coloradót, aztán elmenekült a helyszínről. Ezzel szemben a megszúrt férfi barátja azt mondta, hogy csak útba igazítást, amikor a férfi felugrott, és karon szúrta a barátját. A támadás után Coloradót kórházban ápolták.  (Miami Herald)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.