Rendkívüli parlamenti ülést szeretne a kormány

politika
2018 július 12., 08:05
comments 54

Semjén Zsolt levélben indítványozza az Országgyűlés rendkívüli ülésének összehívását július 16-17-re, illetve 20-ra - írja a hvg.hu.

A kormány nevében tett indítvány szerint erre azért van szükség, hogy döntsenek többek közt az üzleti titok védelméről szóló törvényjavaslatról, a 2019-es költségvetésről, az atomenergiáról szóló törvény módosításáról, és a Magyarország biztonsági érdekét sértő külföldi befektetések ellenőrzéséről. Szó lenne még az adótörvényekről, a gyülekezési jogról és a szociális hozzájárulási adóról szóló javaslatokról is. Az ügyben csütörtökön dönt a házbizottsági ülés.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.