A világ legvontatottabb akciójelenetébe halt bele Vida Rudi a Barátok közben

Sorozat
2018 július 13., 20:58
comments 183

Ahogy a készítők ígérték, végre történt valami a Barátok köztben, és pénteki részben tényleg meghalt az egyik szereplő. Csak annyit lehetett tudni, hogy Bartha Krisztián (Seprenyi László), Bokros Ádám (Solti Ádám), Fekete Aliz (Nagy Alexandra), Kővári Natasa (Mezei Léda) és Vida Rudi (Csórics Balázs) vannak veszélyben.

Ugyan a sorozat szereplői már sokkal keményebb helyzeteket is átvészeltek, de a mostani részben Vida Rudinak egy álmos verekedés közben mégis sikerült végzetesen a vízbe esnie, miközben egy szerelmes szám szól. Ráadásul háttal esik rá valamire, valószínűleg ez okozhatta a beharangozott halált. (via 24.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.