A Fidesz legyőzte Rokker Zsoltit

A Fidesz jelöltje a szavazatok több mint 60 százalékával nyerte a miskolci időközi önkormányzati képviselő-választást. A szinte az összes ellenzéki párt által támogatott Erdei „Rokker Zsolti” Sándor 37 százalékot kapott.

A valasztas.hu-n közzétett, 100 százalékos feldolgozottságú adatok szerint a választásra jogosult 6896 polgár 28 százaléka ment el szavazni, a következő arányban:

  • Nagy Ákos - Fidesz-KDNP: 1147 szavazat 
  • Erdei Sándor (1976) - független: 698 szavazat
  • Fülöp József Istvánné - Munkáspárt: 21 szavazat
  • Erdei Sándor (1983) - független: 13 szavazat 
  • Molnár Zsolt - független: 11 szavazat 
Fotó: Facebook/Erdei Sándor

Mint a fenti névsorból látható, volt két olyan jelölt, akik semmilyen aktivitást nem mutattak a kampányban, de a nevük hasonlít az ellenzéki jelölt valódi és művésznevére - nekik voltak is fideszes kötődéseik. De a munkáspárti jelölt is szerepelhetett a helyi fideszes médiában, ahol a Fideszt nem, de az ellenzéket kritizálta. A végeredmény viszont azt mutatja, hogy ez a három jelölt nem vitt el sok szavazatot.

A szintén vasárnap tartott veszprémi időközi önkormányzati képviselő-választáson a Fidesz-KDNP jelöltje a szavazatok több mint 80 százalékát szerezte meg. Kovács Áron 655 szavazatot kapott, míg az LMP-s Zelenák Adriánra (LMP) 160-an.

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.