A nyakára tekeredett kempingszék fojtott meg egy atlanti fattyúteknőst

2018 július 15., vasárnap 6:44
53

Megrázó képeket tett közzé a Share the Beach nevű, tengeri teknősök védelmével foglalkozó alabamai civil szervezet Fort Morgan-i tagszervezete. A képeken egy szörnyhalált halt atlanti fattyúteknős látható, amit egy, a nyakára tekeredett, alumíniumvázas kempingszék fojtott meg.

Az atlanti fattyúteknős - mint a tengeri teknősök általában - veszélyeztetett faj.

"Rettenetesen bosszant az ilyen. Hány százszor kell még megkérnünk mindenkit, hogy szedjék össze a cuccaikat? Ennek elemi tisztességnek kéne lennie. Ki fogom nyomtatni a képet, és ezt fogom mutogatni, ha megint meg kell kérjek valakit erre" - írta a szervezet önkéntese a Facebookon.

Debbie Harbin, a Share the Beach Fort Morgan-i tagszervezetének szóvivője szerint a kempingszékhez egy vastag zsinór volt kötve, az tekeredett rá a szerencsétlenül járt teknős nyakára. Mindez természetvédelmi területen, a Bon Secure Nemzeti Vadrezervátumban történt a Fort Morgan félszigeten. (Via Huffpo)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt