Diszkógömbök Tádzsikisztántól Lettországig

Nehezebben induló hétvégi délelőttökre kitalált sorozatunk ismét jelentkezik, ezúttal Vedat Akdağ világkörüli ritka diszkózenéket összefogó válogatásával.

Az isztambuli születésű, de Budapesten élő Vedat dj és zenegyűjtő, a világ minden részéről felkutatott dalokból építkező szettjei mindig rengeteg szép és meglepő pillanatot tartalmaznak. A Taka Tunes csapatával zenélő Vedat stílusát elég nehéz leírni, ő maga a dark disco megjelölést szokta használni. Zenéit Soundcloudon, egyéb infókat és a közelgő bulijait a Facebook-oldalán lehet megtalálni. 

A mai mixben többek között szerb, török, lett, lengyel, dél-koreai, kazah és tádzsik számok váltják egymást, és száklistát ugyan nem kaptunk hozzá, de egy bónuszdalt igen: 


Sorozatunknak ez már a sokadik része volt, a korábbiakat itt lehet meghallgatni

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér