Felejthetetlen, mindent elsöprő közleményben küldik el a búsba az összes politikust a kéményseprők

POLITIKA
2018 július 15., 17:10

Alább betűhíven, a sajátos helyesírást megtartva idézem a Kéményseprők Országos Szakszervezete közleményét, amelyet az MTI volt szíves közzétenni. Ha jól értem, a cafeteria-rendszer szinte teljes megszüntetését vetik össze itt a képviselői fizetések emelésével. De még hogy!

BÉRUNIÓ A PARLAMENTBE! - avagy a pofátlanság csimborasszója! 

Míg a magyar Parlamentet fenntartó magyar dolgozók képviselőjébe belefojtották a szót akkor, amikor a munkavállalók érdekében akart javaslatot tenni a cafetéria átalakítása kapcsán a kijelölt bizottság űlésén, addig a képviselők fizetésemeléséről szóló javaslatot nemcsak a kormánypárti, de a magát "munkásbarátként" aposztrofáló ellenzék képviselői - így a Jobbik, az MSZP és a Párbeszéd képviselői - is támogatták, de ami talán a legfelháborítóbb a viselkedésükben, hogy még megis akarják magyarázni, hogy miért voltak "kénytelenek" támogatni a saját fizetésemelésükről szóló javaslatot. 

Ezúton is szeretnénk a képviselő URAK, HÖLGYEK figyelmébe ajánlani XIII.Leó pápa enciklikáját, a Rerum novarumot, amolyan nyári, kötelező olvasmányként. 

Annyit biztos megtudunk ígérni, hogy jövőre felelni fognak belőle!!!

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.