Felejthetetlen, mindent elsöprő közleményben küldik el a búsba az összes politikust a kéményseprők

Rendkívüli hírlevél
Amit 2021-ben azonnal tudni kell.

Alább betűhíven, a sajátos helyesírást megtartva idézem a Kéményseprők Országos Szakszervezete közleményét, amelyet az MTI volt szíves közzétenni. Ha jól értem, a cafeteria-rendszer szinte teljes megszüntetését vetik össze itt a képviselői fizetések emelésével. De még hogy!

BÉRUNIÓ A PARLAMENTBE! - avagy a pofátlanság csimborasszója! 

Míg a magyar Parlamentet fenntartó magyar dolgozók képviselőjébe belefojtották a szót akkor, amikor a munkavállalók érdekében akart javaslatot tenni a cafetéria átalakítása kapcsán a kijelölt bizottság űlésén, addig a képviselők fizetésemeléséről szóló javaslatot nemcsak a kormánypárti, de a magát "munkásbarátként" aposztrofáló ellenzék képviselői - így a Jobbik, az MSZP és a Párbeszéd képviselői - is támogatták, de ami talán a legfelháborítóbb a viselkedésükben, hogy még megis akarják magyarázni, hogy miért voltak "kénytelenek" támogatni a saját fizetésemelésükről szóló javaslatot. 

Ezúton is szeretnénk a képviselő URAK, HÖLGYEK figyelmébe ajánlani XIII.Leó pápa enciklikáját, a Rerum novarumot, amolyan nyári, kötelező olvasmányként. 

Annyit biztos megtudunk ígérni, hogy jövőre felelni fognak belőle!!!