Lloris egy már megnyert meccsen csinált bohócot magából

futball
2018 július 15., 18:54

4-1-re vezettek már a franciák a vébédöntő 68. percében, a horvátok még becsületből mentek előre, amikor Lloris azt gondolta, hogy mikor alázza meg az egyébként is öngólt lövő Mandzukicot, ha nem most és egy haza passzolt labdánál megpróbált bedobni egy trükköt.

link Forrás

Igazából innen látszik, mennyire kiszámítható volt és mennyire nem jött be.

link Forrás

Nem ment el a meccs rajta, az első félidőben remekül játszó, de balszerencsés horvátok már nagyon elkészültek az erejükkel a korábbi három hosszabbításos meccs miatt, Mandzukic csak szépíteni tudott, Lloris pedig csapatkapitányként felemelte a trófeát. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.