Lloris egy már megnyert meccsen csinált bohócot magából

4-1-re vezettek már a franciák a vébédöntő 68. percében, a horvátok még becsületből mentek előre, amikor Lloris azt gondolta, hogy mikor alázza meg az egyébként is öngólt lövő Mandzukicot, ha nem most és egy haza passzolt labdánál megpróbált bedobni egy trükköt.

Igazából innen látszik, mennyire kiszámítható volt és mennyire nem jött be.

Nem ment el a meccs rajta, az első félidőben remekül játszó, de balszerencsés horvátok már nagyon elkészültek az erejükkel a korábbi három hosszabbításos meccs miatt, Mandzukic csak szépíteni tudott, Lloris pedig csapatkapitányként felemelte a trófeát. 

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.