Teljes szélességében lezárták az M3-as Nyíregyháza felé tartó oldalát Nagyútnál

Két tömegbaleset is történt Heves megyében az M3-as autópálya Nyíregyháza felé tartó oldalán, amit ezért Nagyútnál teljes szélességében lezártak. A forgalmat a 3-as főútra terelik, a sztrádára Kálnál hajthatnak vissza az autósok.

A két balesetben a megyei rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint összesen 11 jármű karambolozott. Az első balesetben, amelyben nyolc autó volt érintet, öten sérültek meg, a második, hármas karambolnak egy sérültje van. (MTI)


Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.