Teljes szélességében lezárták az M3-as Nyíregyháza felé tartó oldalát Nagyútnál

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Két tömegbaleset is történt Heves megyében az M3-as autópálya Nyíregyháza felé tartó oldalán, amit ezért Nagyútnál teljes szélességében lezártak. A forgalmat a 3-as főútra terelik, a sztrádára Kálnál hajthatnak vissza az autósok.

A két balesetben a megyei rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint összesen 11 jármű karambolozott. Az első balesetben, amelyben nyolc autó volt érintet, öten sérültek meg, a második, hármas karambolnak egy sérültje van. (MTI)


Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.