Diktátor a buli: putyinozós kórussal, franciául beszélő horvát elnöknővel és Macronnal ünnepelt az öltözőben a világbajnok

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel


Vicces, aranyos, öklendezésre késztető és nyomasztó jelenetek váltogatták egymást a francia csapat öltözőjében, ahová hogy máshogy, mint egy rakás újságíró, kamera és politikus kíséretében "vonult vissza" a francia válogatott.

A videót egyben érdemes végigélvezni, nekünk ezek voltak a kedvenc csúcspontjaink:

  • 0:06 Indul a pezsgőlocsolás, mire egy testőr azonnal ernyőt nyit a focit látványosan rühellő Putyin elnök zakóját védendő
  • 0:09 Putyin sleppjének egy tagja önnön zakóját beáldozva védi az Elnöki Öltönyt
  • 0:12 Grabar-Kitarovic horvát elnök franciául közli, hogy ő Horvátország elnöke, majd így is gratulál
  • 0:20 A francia játékosok akkora, Puytint éltető kórusszámot adnak elő, hogy ha jelen lenne egy doni kozák, a kardjába dőlne
  • 0:35 Megkapja a kórust a francia elnök is, aki megtapsolja a produkciót
  • 0:52 Már a horvát öltözőben járunk, ahol Grabar-Kitarovic azt mondja, hogy "annyira jók voltatok ma, nagyon kicsi hiányzott".
  • 1:01 A teljes testpréssel járó fojtóölelést kultiváló elnökasszony századjára szorítja ki a szuszt Modricból, aki ennek már képtelen mosolyogva örülni. 
  • 1:03 Grabar-Kitarovic addig instruálja a készülő csoportképet Putyinnal, míg egy játékos be nem nyögi a háttérből, hogy "jóvanmá elnöknő, jó lesz ez így", mire a címzett röhögve leguggol oldalra.


Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.