Elmentek nyaralni a Kanári-szigetekre, de a poggyászuk Pesten maradt

A Blikk úgy tudja, kétszáz magyar üdülőnek kell megkezdenie nyaralását csomagjai nélkül, a Ryanair járata ugyanis azt nem vitte magával, amikor elrepült a Kanári-szigetekre.

A lapnak üdülők számoltak be a bosszúságról. A gép egyórás csúszással indult el Budapestről, ám az csak Las Palmasban derült ki, hogy a poggyászokat már nem pakolták fel a gépre. Az utasok szerint a csomagszállító géppel is voltak problémák a Liszt Ferenc repülőtéren.

A csomag kedden vagy szerdán érnek el a Kanári-szigetekre. Az utasok többsége panaszt tett a légitársaságnál. (Blikk)

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.