Elmentek nyaralni a Kanári-szigetekre, de a poggyászuk Pesten maradt

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

A Blikk úgy tudja, kétszáz magyar üdülőnek kell megkezdenie nyaralását csomagjai nélkül, a Ryanair járata ugyanis azt nem vitte magával, amikor elrepült a Kanári-szigetekre.

A lapnak üdülők számoltak be a bosszúságról. A gép egyórás csúszással indult el Budapestről, ám az csak Las Palmasban derült ki, hogy a poggyászokat már nem pakolták fel a gépre. Az utasok szerint a csomagszállító géppel is voltak problémák a Liszt Ferenc repülőtéren.

A csomag kedden vagy szerdán érnek el a Kanári-szigetekre. Az utasok többsége panaszt tett a légitársaságnál. (Blikk)

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 8,5 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.