Háromszáz krokodilt mészároltak le falusiak egy indonéz krokodilfarmon

Véres vasárnapot tartottak Indonézia Nyugat-Pápu tartományának Sorong nevű megyéjében: egy falu lakói lemészárolták a helyi krokodilfarm összes állatát. Mintegy háromszáz hüllő esett áldozatul a vérengzésnek.

Az ügy előzménye az volt, hogy szombaton egy falusit felfalt egy krokodil. A falusi ugyanis bemászott a krokodilfarmra, hogy füvet szerezzen állatainak, ám ezt egy hüllő nem vette jó néven, és megölte a férfit. A farm egyik munkása már csak a kétségbeesett kiabálásra ért oda.

Fotó: SKYLA/AFP
Fotó: SKYLA/AFP

A falusiak ezért vasárnap lemészárolták a farm összes állatát.

A helyi krokodilfarmokat 2013-ban támogatással hozták létre, hogy megóvják a helyi állatvilágot. A kormányzó most arra kérte a krokodilfarmok tulajdonosait, erősítsék meg a létesítmények védelmét, hogy hasonló eset ne fordulhasson elő. (Reuters)

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.