Háromszáz krokodilt mészároltak le falusiak egy indonéz krokodilfarmon

Véres vasárnapot tartottak Indonézia Nyugat-Pápu tartományának Sorong nevű megyéjében: egy falu lakói lemészárolták a helyi krokodilfarm összes állatát. Mintegy háromszáz hüllő esett áldozatul a vérengzésnek.

Az ügy előzménye az volt, hogy szombaton egy falusit felfalt egy krokodil. A falusi ugyanis bemászott a krokodilfarmra, hogy füvet szerezzen állatainak, ám ezt egy hüllő nem vette jó néven, és megölte a férfit. A farm egyik munkása már csak a kétségbeesett kiabálásra ért oda.

Fotó: SKYLA/AFP
Fotó: SKYLA/AFP

A falusiak ezért vasárnap lemészárolták a farm összes állatát.

A helyi krokodilfarmokat 2013-ban támogatással hozták létre, hogy megóvják a helyi állatvilágot. A kormányzó most arra kérte a krokodilfarmok tulajdonosait, erősítsék meg a létesítmények védelmét, hogy hasonló eset ne fordulhasson elő. (Reuters)

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.