Az unoka porciózta, a 68 éves kalocsai nagymama árulta a herbált

2017 tavaszán egy 22 éves miskei férfi és 53 éves apósa úgy döntöttek drogkereskedelemre adják a fejüket. Az ügyészség szerint fél éven át Miskén és Kalocsán kábítószert és új pszichoaktív anyagot tartalmazó tablettákat, porokat és növényi anyagokat értékesítettek. Ebbe bevonták a 22 éves gyanúsított 68 éves kalocsai nagymamáját is, ő árulta a herbált.

A vád szerint az unoka és az após a miskei házban porciózták az ismeretlen helyről közösen beszerzett kábítószert és etil-hexedron tartalmú porokat, amiket növényi törmelékkel együtt értékesítettek.

A nagymama a lakókörnyezetében élőknek 500-1000 forintért árulta az egyenként kimért adagokat.

Épp akkor is értékesíteni indult, amikor 2017. október 12-én házkutatást tartottak nála, és mellényzsebéből 21 adag drogot foglaltak le.

A miskei vádlottak ingatlanában ugyanaznap tartott házkutatás során 351 darab alufóliába csomagolt növényi törmeléket, MDMA-t tartalmazó, koponya-6 és Hulk feliratú tablettákat, etil-hexedron tartalmú fehér porokat, továbbá adagoláshoz szükséges eszközöket találtak. A lefoglalt digitális mérleg felületén kannabisz maradványok voltak. Emellett a munkahellyel és rendszeres jövedelemmel nem rendelkező vádlottaktól több mint 1 millió forint készpénzt is lefoglaltak - írta az ügyészség.

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.