Kifutón szoptatott a modell, a közösségi médiában rengeteg olyan ember írta le a véleményét, akit senki se kérdezett, mi pedig most posztot írunk erről

bulvár
2018 július 17., 11:30
comments 231

Szép kis kalamajkát okozott Mara Martin, a Sports Illustrated egyik címlaplánya vasárnap, mikor egy Miamiban rendezett bemutatón úgy vonult a kifutóra, hogy közben szoptatta az 5 hónapos gyerekét. Ahogy az lenni szokott, az interneten sokan elmondták a véleményüket a dologról, és ahogy az lenni szokott, volt, akinek tetszett az akció, és volt, akinek nem. Előbbiek szerint Martin tette inspiráló, utóbbiak szerint csak figyelemhajhász.

Mrtin azt írta az Instagramon, hogy számára ez a világ legtermészetesebb dolga, hiszen modellként dolgozik, de közben anya is, akkor eteti a gyerekét, amikor épp kell.

A kifutón még fülhallgató is került a gyerekre, hogy ezzel védjék a dobhártyáját a hangos zenétől és tömeg hangjától. (BBC)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt