Kifutón szoptatott a modell, a közösségi médiában rengeteg olyan ember írta le a véleményét, akit senki se kérdezett, mi pedig most posztot írunk erről

Szép kis kalamajkát okozott Mara Martin, a Sports Illustrated egyik címlaplánya vasárnap, mikor egy Miamiban rendezett bemutatón úgy vonult a kifutóra, hogy közben szoptatta az 5 hónapos gyerekét. Ahogy az lenni szokott, az interneten sokan elmondták a véleményüket a dologról, és ahogy az lenni szokott, volt, akinek tetszett az akció, és volt, akinek nem. Előbbiek szerint Martin tette inspiráló, utóbbiak szerint csak figyelemhajhász.

Mrtin azt írta az Instagramon, hogy számára ez a világ legtermészetesebb dolga, hiszen modellként dolgozik, de közben anya is, akkor eteti a gyerekét, amikor épp kell.

A kifutón még fülhallgató is került a gyerekre, hogy ezzel védjék a dobhártyáját a hangos zenétől és tömeg hangjától. (BBC)

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.