"Legnagyobb hibám? Hogy 22 évig egy klubnál maradtam!"

sport
2018 július 17., 21:22
comments 38

A francia RTL Christine Kelly showműsorának volt vendége Arsene Wenger, az Arsenal 22 év után távozó edzője. Többek közt elárulna, hogy ha törvényt hozhatna, akkor az 

kötelezővé tenni a futballt minden gyermek számára Franciaországban. 

Legnagyobb hibájának azt tartja, hogy

"22 évig egy klubnál maradtam. Olyasvalaki vagyok, aki imád kalandozni, de szeretem a kihívásokat is. Néha foglyul ejtett a kihívás, amit magam elé állítottam."

Arra a kérdésre, hogy kivel töltene el egy estét úgy válaszolt, hogy

"szeretnék leülni Mózessel. Mit gondol ugyan a Tízparancsolatról? Ez tulajdonképpen az első alkotmányunk."

Wenger elárulta még, hogy imádja Bob Marleyt, és a süteményeket is. Szerinte nincs tökéletes játékos,

"mindenkinek vannak hibái. Lionel Messi a legtökéletesebb, mert tud gólt lőni, de másokat is tud irányítani, ám vannak gyenge pontjai. Nem jó a levegőben, nem épp nagyszerű védekezésben."

Hogy mit bánt meg az elmúlt 22 év során? Hogy sok embert megbántott, és sokakat elhanyagolt: a családját, közeli barátait. 

"Ez egy megszállottság, amely éjjel-nappal emészt. Felébredsz hajnali háromkor, hogy taktikáról, formációkról gondolkozz...,"

tette hozzá. Hogy hol folytatja? Nem tudja. (via NSO)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.