"Legnagyobb hibám? Hogy 22 évig egy klubnál maradtam!"

A francia RTL Christine Kelly showműsorának volt vendége Arsene Wenger, az Arsenal 22 év után távozó edzője. Többek közt elárulna, hogy ha törvényt hozhatna, akkor az 

kötelezővé tenni a futballt minden gyermek számára Franciaországban. 

Legnagyobb hibájának azt tartja, hogy

"22 évig egy klubnál maradtam. Olyasvalaki vagyok, aki imád kalandozni, de szeretem a kihívásokat is. Néha foglyul ejtett a kihívás, amit magam elé állítottam."

Arra a kérdésre, hogy kivel töltene el egy estét úgy válaszolt, hogy

"szeretnék leülni Mózessel. Mit gondol ugyan a Tízparancsolatról? Ez tulajdonképpen az első alkotmányunk."

Wenger elárulta még, hogy imádja Bob Marleyt, és a süteményeket is. Szerinte nincs tökéletes játékos,

"mindenkinek vannak hibái. Lionel Messi a legtökéletesebb, mert tud gólt lőni, de másokat is tud irányítani, ám vannak gyenge pontjai. Nem jó a levegőben, nem épp nagyszerű védekezésben."

Hogy mit bánt meg az elmúlt 22 év során? Hogy sok embert megbántott, és sokakat elhanyagolt: a családját, közeli barátait. 

"Ez egy megszállottság, amely éjjel-nappal emészt. Felébredsz hajnali háromkor, hogy taktikáról, formációkról gondolkozz...,"

tette hozzá. Hogy hol folytatja? Nem tudja. (via NSO)

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.