A felnyíló híd szárnya alá zuhant a világtalan bringás

baleset
2018 július 18., 17:38
comments 149

Nagy szerencséje volt annak a wisconsini nőnek, aki az ordító vészjelzések ellenére is felhajtott középen nyíló hídra, és aztán nagyon meglepődött, amikor egyszer csak a híd két szárnya közé zuhant, a hídkezelő ugyanis észnél volt, és amint felismerte a helyzetet, azonnal leállította a berendezést. 

link Forrás

Végül járókelők siettek a menashai nő segítségére, aki az arcán szenvedett sérüléseket, és akit az eset után azonnal kórházba szállítottak. 

A felvételen látszik, hogy a nővel valami nagyon nem volt rendben: ahhoz képest, hogy láthatóan tekerni alig bírt, áthajtott a piros jelzésen, de már a sorompót sem tudta kikerülni, meg is szédült a találkozástól, de ez sem bizonytalanította el, és végül a két szárny közé kerekezte magát.

Az eset után a helyi rendőrség beidézte a nőt, amiért nem vette figyelembe a figyelmeztetést. (Telegraph)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.