A felnyíló híd szárnya alá zuhant a világtalan bringás

Nagy szerencséje volt annak a wisconsini nőnek, aki az ordító vészjelzések ellenére is felhajtott középen nyíló hídra, és aztán nagyon meglepődött, amikor egyszer csak a híd két szárnya közé zuhant, a hídkezelő ugyanis észnél volt, és amint felismerte a helyzetet, azonnal leállította a berendezést. 

Végül járókelők siettek a menashai nő segítségére, aki az arcán szenvedett sérüléseket, és akit az eset után azonnal kórházba szállítottak. 

A felvételen látszik, hogy a nővel valami nagyon nem volt rendben: ahhoz képest, hogy láthatóan tekerni alig bírt, áthajtott a piros jelzésen, de már a sorompót sem tudta kikerülni, meg is szédült a találkozástól, de ez sem bizonytalanította el, és végül a két szárny közé kerekezte magát.

Az eset után a helyi rendőrség beidézte a nőt, amiért nem vette figyelembe a figyelmeztetést. (Telegraph)

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.