A felnyíló híd szárnya alá zuhant a világtalan bringás

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Nagy szerencséje volt annak a wisconsini nőnek, aki az ordító vészjelzések ellenére is felhajtott középen nyíló hídra, és aztán nagyon meglepődött, amikor egyszer csak a híd két szárnya közé zuhant, a hídkezelő ugyanis észnél volt, és amint felismerte a helyzetet, azonnal leállította a berendezést. 

Végül járókelők siettek a menashai nő segítségére, aki az arcán szenvedett sérüléseket, és akit az eset után azonnal kórházba szállítottak. 

A felvételen látszik, hogy a nővel valami nagyon nem volt rendben: ahhoz képest, hogy láthatóan tekerni alig bírt, áthajtott a piros jelzésen, de már a sorompót sem tudta kikerülni, meg is szédült a találkozástól, de ez sem bizonytalanította el, és végül a két szárny közé kerekezte magát.

Az eset után a helyi rendőrség beidézte a nőt, amiért nem vette figyelembe a figyelmeztetést. (Telegraph)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.