Három NB1-es csapat is Mészáros Lőrinc mezében játszik az idei szezonban

Fotó: 2Rule FB

A 24.hu a csakfoci.hu alapján ír arról, hogy az idei NB1-es szezonban három élvonalbeli csapat is a 2Rule magyar sportszergyártó dresszeiben fut majd ki a pályára.

A szombathelyi Haladás játékosai már a hétvégi első fordulóban Mészáros Lőrinc sportszergyártójának dresszeit veszik fel, őket követik majd a szezon későbbi részében a Puskás Akadémia és a Diósgyőr játékosai. 

A Haladás és a Puskás az Adidas, a Diósgyőr a Nike meghaladott termékeit cseréli le a magyar mezek kedvéért. 

A lap szerint arra sajnos nincs esély, hogy a magyar válogatott is Mészáros-mezben szerepeljen, mert a szövetség több milliárd forint értékű szerződésben áll az Adidas sportszergyártóval. 

Mészáros decemberben alapította meg a Magyar Sportmárka Zrt.-t a volt ideiglenes szövetségi kapitány, Szélesi Zoltán feleségével, Szélesi Ágnessel, és a vállalat májusban adott nevet az új magyar sportmárkának. 

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.