Három NB1-es csapat is Mészáros Lőrinc mezében játszik az idei szezonban

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Fotó: 2Rule FB

A 24.hu a csakfoci.hu alapján ír arról, hogy az idei NB1-es szezonban három élvonalbeli csapat is a 2Rule magyar sportszergyártó dresszeiben fut majd ki a pályára.

A szombathelyi Haladás játékosai már a hétvégi első fordulóban Mészáros Lőrinc sportszergyártójának dresszeit veszik fel, őket követik majd a szezon későbbi részében a Puskás Akadémia és a Diósgyőr játékosai. 

A Haladás és a Puskás az Adidas, a Diósgyőr a Nike meghaladott termékeit cseréli le a magyar mezek kedvéért. 

A lap szerint arra sajnos nincs esély, hogy a magyar válogatott is Mészáros-mezben szerepeljen, mert a szövetség több milliárd forint értékű szerződésben áll az Adidas sportszergyártóval. 

Mészáros decemberben alapította meg a Magyar Sportmárka Zrt.-t a volt ideiglenes szövetségi kapitány, Szélesi Zoltán feleségével, Szélesi Ágnessel, és a vállalat májusban adott nevet az új magyar sportmárkának. 

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.