Így tüzelte játékosait Deschamps a vébédöntő szünetében

futball
2018 július 19., 11:23
comments 51

Volt egy kamera a franciák öltözéjében a világbajnoki döntőben. 

Korábban már publikus lett Pogba beszéde a döntő előtt:

link Forrás

Most kikerült Didier Deschamps szövetségi kapitány eligazítása is a szünetben. Az első 45 perc után ugyan vezetett Franciaország, de elég nagy mázlival, Horvátország jobban játszott.  

A meccs után Griezmann is mondta, hogy kicsit bátortalanul kezdtek, a vezetés ellenére a helyükön ülő franciák kicsit megszeppentnek tűnnek. 

Deschamps nem üvöltözve, de emelt hangon hívja fel a figyelmüket arra, hogy a horvátok milyen elánnal küzdenek, mennyire agresszívek, a legjobb az, amikor elmutogatja Mandzukic játékát. A sajátjainak azt mondja, hogy mozogjanak sokat,  játszanak olyan egyszerűen, ahogy csak lehet, a megszerzett labdákkal pedig keressék Mbappét.

link Forrás

Aztán a játékosok kezdik el egymás biztatni. A második félidőben rúgtak még kettőt és világbajnokok lettek. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.