Így tüzelte játékosait Deschamps a vébédöntő szünetében

Volt egy kamera a franciák öltözéjében a világbajnoki döntőben. 

Korábban már publikus lett Pogba beszéde a döntő előtt:

Most kikerült Didier Deschamps szövetségi kapitány eligazítása is a szünetben. Az első 45 perc után ugyan vezetett Franciaország, de elég nagy mázlival, Horvátország jobban játszott.  

A meccs után Griezmann is mondta, hogy kicsit bátortalanul kezdtek, a vezetés ellenére a helyükön ülő franciák kicsit megszeppentnek tűnnek. 

Deschamps nem üvöltözve, de emelt hangon hívja fel a figyelmüket arra, hogy a horvátok milyen elánnal küzdenek, mennyire agresszívek, a legjobb az, amikor elmutogatja Mandzukic játékát. A sajátjainak azt mondja, hogy mozogjanak sokat,  játszanak olyan egyszerűen, ahogy csak lehet, a megszerzett labdákkal pedig keressék Mbappét.

Aztán a játékosok kezdik el egymás biztatni. A második félidőben rúgtak még kettőt és világbajnokok lettek. 

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.