Londonban piacra dobták a Vasember-páncélt, a feltaláló meg is mutatta, milyen vele repkedni

Egy londoni üzletben a minap bemutattak egy öltözéket, amellyel a viselője a Vasemberhez hasonlóan repkedhet a levegőben. A ruhát öt mini sugárhajtómű hajtja, amelyek a háton és a karokon helyezkednek el. Repülőgépeknél használatos üzemanyaggal vagy gázolajjal megy, 51 km/h a maximum sebessége, és azt állítja a forgalmazó, hogy akár 3658 méterig is fel lehetne vele emelkedni.

A feltaláló, Richard Browning a bemutatón ilyen magasságig nem emelkedett fel, viszont végiglebegett a ruhával az utcán. Azért ez is elég látványos volt, itt van róla egy videó.

Ilyen a ruha működés közben  Forrás: Reuters

A feltaláló szerint a ruha négy liter üzemanyagot fogyaszt percenként, így közel 3-4 percig lehet vele repkedni. Ha valaki megvenné a ruhát, ahhoz igencsak a zsebébe kell nyúlnia, 340 000 fontért adják, ez közel 124 millió forint. Viszont jár hozzá egy repülési képzés is. (Reuters)

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.